Читај ми!

Рашовић командује офанзиву

Вук Рашовић најавио да ће Партизан играти на победу у реванш мечу квалификација за Лигу шампиона, против јерменског Ширака (среда 20.45). Иван Иванов се враћа у тим, Марко Шћеповић неизвестан. Ђемба Ђемба и Милан Обрадовић биће велика појачања, истакао Рашовић.

Тренер фудбалера Партизана Вук Рашовић најавио је офанзиву у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона против јерменског Ширака (среда 20.45), пошто су црно-бели остали дужни навијачима због лоше игре у првом мечу, када су у самом финишу стигли до ремија (1:1).

"На време смо добили шамар, извукли смо поуке из првог меча и очекујем потпуно другачију утакмицу него у Јерменији. Оно што сигурно могу да обећам навијачима је да ћемо имати много другачији приступ, играћемо агресивно и за гол више. Уз подршку са трибина верујем да ћемо доћи до успеха", рекао је Рашовић на конференцији за медије на стадион у у Хумској.

Тренер црно-белих потврдио је да ће Иван Иванов бити у конкуренцији за тим и навео да екипа тренутно није у ситуацији да размишља о негативним странама прошлонедељног догађаја када Бугарин није био у стању да игра први меч.

"Иван се вратио у Партизан јер није успео да реализује трансфер у Базел. Разговарао сам са њим и рекао ми је да је спреман да игра. У овом тренутку нисмо у ситуацији да размишљамо о евентуалној казни, иако је чињеница да је све то било веома негативно. Иванов много значи за ову екипу, поред њега се сви осећају сигурније и уверен сам да ће сутра и докле год је у Партизанау дати 100 посто", истакао је Рашовић.

Према његовим речима "има тим у глави", али неизвестан је наступ Марка Шћеповића, који има проблема са повредом.

На питање да ли би прихватио резултат 0:0, који црно-беле води даље, Рашовић је дао конкретан одговор.

"Наравно да не бих. Хоћу да играмо нападачки и да покажемо да смо потпуно другачија екипа од оне из првог меча у Јерменији. Биће промена, али оне неће бити велике, јер не може један лош меч да сруши све што смо радили. Искрено, не могу да дочекам да почне утакмица", поручио је Рашовић.

Он је додао да ће Милан Обрадовић и Ерик Ђемба Ђемба представљати велика појачања за Партизан.

"Обрадовић је искусан, то је оно што нам је потребно у овом тренутку, а са Ђембом Ђембом ћемо добити много на чврстини у везном реду", закључио је Рашовић.

Капитен црно-белих Саша Илић истакао је да екипа жели да покаже друго лице у односу на први меч у Јерменији.

"Имамо обавезу да навијачима докажемо да је оно у Јерменији био само слаб дан. Гледали смо снимак тог дуела и видели где смо грешили. Најбоље би било да у раној фази постигнремо гол и олакшамо себи посао, али нећемо срљати јер знамо да смо квалитетнији од Ширака", нагласио је Илић.

Реванш утакмица другог кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и Ширака игра се у среду од 20.45 на стадиону у Хумској.

Победник овог дуела у трећем колу састаће се са бољим из двомеча Лудогорец - Слован Братислава. Словаци су у првој утакмици славили са 2:1.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи