Венгер: Почео лов на вештице

Афера Дуду се не смирује. Тренер Арсенала Арсен Венгер, после казне Едуарду због симулирања пенала, оптужио челнике Уефе да су почели "лов на вештице".

Арсен Венгер је побеснео пошто је УЕФА разрезала казну од две утакмице забране играња у Лиги шампиона, пошто је закључено да је нападач Арсенала Едуардо да Силва одглумио фаул у казненом простору Селтика.

"Одлуку сматрам срамотном и неприхватљивом. Нећемо прихватити начин на који смо третирани јер се, по мом мишљењу, може расправљати само о томе да ли био једанаестерац или не. Ово је лов на вештице, а не објективна пресуда", рекао је Венгер агенцији Ројтерс.

У међувремену, УЕФА је саопштила да ће у Лондон, до четвртка, проследити образложење казне за хрватског репрезентативца, после чега ће бити познати и наредни кораци Арсенала.

"Дубоко смо фрустрирани површним процесом и наизглед произвољном проценом у овом случају. Сматрамо да је неопходно да УЕФА, при објашњењу одлуке, изнесе критеријуме према којима се водила у овом случају, а које ће и надаље наставити доследно да спроводи", саопштио је Арсенал.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи