Читај ми!

Меси, (поново) нестао

Шпански медији разочарани партијом Барселоне против Бајерна, Меси највећи кривац. Аргентинац претрчао најмање у каталонској екипи и упутио само један ударац ка голу Бајерна.

Шпански медији критикују тим Барселоне након катастрофалног издања у Минхену, а спортски дневник Марка наводи да је Лионел Меси у уторак увече био један од најслабијих појединаца на Алијанц арени.

Марка под насловом "Меси, нестао" наводи да је најбољи фудбалер света на утакмици претрчао 7.409 метара, што је, према прорачунима листа, четири и по километра мање од Ћавија, а најмање од свих играча Барселоне.

Не заборавља се, међутим, да је Аргентинац наступио "ровит", још неопорављен од повреде, и да је добио дозволу лекара да заигра тек два сата пре меча.

Критике за слаб учинак највеће звезде Каталонаца иду и на рачун тренера Тита Виланове.

"Меси је упутио само један ударац на гол и изборио три прекршаја током 90 минута. Од 57 додавања тачних је било 51, али су сва била безопасна за мрежу Бајерна. Питање је да ли је Меси уопште требало да игра. Да ли је он још повређен?", запитао је Виланову новинар Марке.

Реванш утакмица полуфинала Лиге шампиона између Барселоне и Бајерна игра се 1. маја на Ноу Кампу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи