Читај ми!

Победио бољи, у реваншу опрезно

Играчи Бајерна задовољни убедљивом победом против Барселоне (4:0), али ће у реванш ући веома опрезно. Алвеш: Бајерн је био јачи и то морамо да признамо, али има још једна утакмица да се одигра. Реванш се игра 1. маја на Камп Ноу.

Фудбалер Бајерна из Минхена Томас Милер рекао је да његова екипа има одличан резултат (4:0) пред реванш полуфинала Лиге шампиона у Барселони, али да ће опрезно ући у тај дуел.

"Нисам сањар, па нећу сањати о проласку у финале. Нисмо очекивали овакву победу, али много смо трчали и створили много прилика, што је донело овакав, сјајан резултат", рекао је Милер, пренели су данас медији.

Милер је био двоструки стрелац у победи Бајерна, а голове су постигли још Марио Гомес и Арјен Робен.

"Али никада не можете да знате шта ће се догодити у реваншу. Мислим да је њихов терен већи, па ће нас натерати да више трчимо, али 4:0 је фантастичан резултат и имамо много самопоуздања. Свашта може да се догоди, па морамо да останемо опрезни", рекао је он.

Бајерн ће покушати да се трећи пут у последње четири године пласира у финале најелитнијег европског такмичења. Прошле сезоне немачки тим изгубио је од Челсија после пенала.

Голман немачког шампиона Мануел Нојер рекао је да су три неуспеха у финалу Лиге шампиона додатна инспирација за Бајерн.

"Ми смо сложан тим и имамо много квалитета. Порази из претходних година су нас зближили и то смо показали претходних месеци. Уживаћемо у победи, али морамо да будемо опрезни. Знамо да је Барселона на свом стадиону играла невероватне утакмице", рекао је голман репрезентације Немачке.

Фудбалер Барселоне Данијел Алвеш признао је да је Бајерн синоћ био бољи.

"Имамо 90 минута и морамо да покушамо. Када играте против екипе која је боља од вас, онда се овакви порази десе. Морамо да им честитамо. Бајерн је био јачи и то морамо да признамо, али има још једна утакмица да се одигра", рекао је Алвеш.

Реванш је на програму 1. маја на Камп Ноу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи