Читај ми!

Меси спреман за Бајерн

Андони Зубизарета потврдио новинарима да је Лионел Меси спреман за најтеже напоре у мечу против Бајерна, али да ће од Виланове зависити да ли ће омалени Аргентинац бити у стартној постави. Барса отпутовала у Минхен без потцењивања ривала, али са вером у сопствене могућности.

Најбољи фудбалер данашњице Лионел Меси спреман је за полуфинале Лиге шампиона против Бајерна, рекао је данас Андони Зубизарета, спортски директор Барселоне. Ипак, одлуку да ли ће играти на Алијанц арени донеће Тито Виланова.

"Меси је са екипом и спреман је за насуп против Бајерна. Ипак, одлуку да ли ће играти донеће Тито Виланова, јер желимо да на терену имамо 11 најспремнијих играча", изјавио је Зубизарета пред полазак у Минхен.

Зубизарета је оптимиста када је у питању пласман његовог тима у финале Лиге шампиона.

"Свако гостовање је специфично, нарочито када су у питању мечеви против најбољих светских екипа. Ипак, имамо довољно искуства да будемо мирни у таквим ситуацијама, ментално смо јаки, у крајњој линији, очекује нас круна сезоне", завршио је Зуби.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи