Хејтинга остао без Лиге шампиона

Холанђанин Џон Хејтинга, у последњи час, одустао је од играња у Примери и Лиги шампиона и дрес мадридског Атлетика заменио за светло-плаве боје Евертона. На Гудисон парку нашао се за шест милиона фунти.

До потписивања уговора дошло је после поприличног натезања, јер је Хејтинга оклевао да напусти Мадрид, али се предомислио тачно 60 минута пре истека прелазног рока и постао четврто појачање Евертона у новој сезони.

"Срећан сам што сам потписао за Евертон. То је фин клуб, са дугом историјом", рекао је Хејтинга клупској телевизији Евертона после лекарских прегледа. "Гудисон парк је типичан енглески стадион и то ми се свиђа".

Евертон је, претходно и неуспешно, преговарао са Реаловим вишком, Рафаелом ван дер Вартом и Евером Банегом из Валенсије, а и трансфер Хејтинге би највероватније пропао, да га челници Атлетика нису убедили да треба да иде.

Хејтинга и Евертон су потписали уговор на пет година.

Председник Атлетика Енрике Серезо, који је - како се чини - највише кумовао одласку Хејтинге, рекао је да је Холанђанин слободан да ради шта жели и да му Атлетико, који се претходно договорио са шефовима Евертона, неће правити никакве проблеме.

Одговарајући на критике да пред почетак сезоне распродаје тим, Серезо је рекао да то није истина, јер су највећи европски клубови, попут Манчестер јунајтеда, Милана или Лиона продали звезде, Роналда, Каку и Бензему.

"Код нас су и Асењо и Хуанито и Хурадо и Клебер Сантана. Велики европски клубови су се одрекли звезда, а ми смо наше задржали", рекао је Серезо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи