Рибери у Шпанији...једног дана

Франк Рибери остаје до даљег у Бајерну, али изразио је жељу да једног дана заигра у Шпанији. Ипак, примећује се незадовољство код 26-годишњег Француза, првенствено тренером Лујем Ван Галом, и његовим начином рада.

Крило Бајерна Франк Рибери остаје у клубу, али је одлучан да једног дана заигра у Шпанији.

Прошлог месеца управа Бајерна је одбила понуду Реала од 80 милиона евра за 36-годишњег репрезентативца Француске.

"Верујте ми, да сам желео да одем, то бих и учинио", рекао је Рибери магазину "Франс фудбал".

"Желим да играм у најбољем тиму и да освајам трофеје. Са Бајерном данас, са неким другим тимом можда у будућности", рекао је Рибери.

Рибери се током лета састао са Зинедином Зиданом, који је покушао да га доведе у Реал, али у Бајерну нису били спремни да га пусте. Ипак, Рибери је одлучан у намери да једног дана заигра у Шпанији, али демантује да је потписао предуговор са Реалом за следећу сезону.

"Једног дана играћу у Шпанији", рекао је Рибери, не прецизирајући за који клуб, али је највероватније мислио на Реал.

До тог дана, Рибери је посвећен Бајерну, али је приморан на сарадњу са Лујем Ван Галом, са којим нема баш савршене односе.

"Веома је захтеван и врло строг по питању дисциплине. Озбиљан је и ретко се смеје. Већ је има тензије између нас. Први пут да немам позитиван однос са тренером. Тотално је другачији од Отмара Хицфилда, са ким је било задовољство сарађивати", рекао је Рибери.

Француски репрезентативац сматра да начин рада Ван Гала никако не одговара целом тиму

"Имам осећај да не играмо слободно. Нисмо самоуверени, превише је озбиљности. Видим да је тим под притиском и не можемо да се опустимо", рекао је Рибери.

Рибери ће се сада мало опустити, и неће морати да ради са Ван Галом бар две недеље, јер су пред њим репрезентативне обавезе.

"За мене, репрезентација је изнад свега. Она је приоритет ове сезоне", рекао је Рибери.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи