Још две седмице...

Маестрални дриблинзи Кристијана Роналда, Месијеви слаломи, Џерардови голови, и остали феноменални потези најбољих светских играча обележили су прошлу сезону, и најављују још бољу 2009/2010.

У претходној сезони видели смо прегршт лепих и маестралних потеза, који су такорећи на граници људске маште и реалности.

Фасцинантни Месијеви слаломи , магични Роналдови дриблинзи , феноменални Џерардови голови , "слободњаци" Дел Пјера, и потези осталих најбољих европских и светских играча потврђују већ познату фразу да је фудбал најважнија споредна ствар на свету.

Све оно због чега је фудбал најгледанији спорт, и све оно због чега гледамо фудбал, није недостајало у прошлој сезони Лиге шампиона, а сигурни смо да неће ни у новој.

Изабране тренутке и голове можете погледати у кратком прегледу Лиге шампиона, а нама ништа не остаје да додамо, осим - уживајте!

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи