Читај ми!

Барсa верује у пролаз

Помоћни тренер Барселоне Ђорди Рура уверен je да ће се његова екипа пласирати у четвртфинале Лиге шампиона, упркос поразу од Милана са 2:0.

"Ако неки тим заслужује да му навијачи пруже шансу, то је Барселона. Можемо до четвртфинала. Верујем да ће наши играчи доћи до жељеног резултата, иако смо сви свесни колико смо лошу партију пружили у Милану", казао је Рура за сајт Барселоне.

Рура, који на клупи шпанског клуба мења Тита Виланову, сматра да ће Барселони у реваншу много значити подршка са трибина.

Шпански тренер додао је и да резултат из прве утакмице не одсликава право стање ствари на терену.

"Мислим да нисмо заслужили овако убедљив пораз. У првом полувремену смо имали потпуну контролу игре. Милан је на целом мечу направио само две шансе и обе је искористио. Такође, терен је био као њива, што стварно није нормално за меч Лиге шампиона", додао је Рура.

Реванш утакмица осмине финала ЛШ између Барселоне и Милана игра се 12. марта на стадиону Ноу Камп.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи