Руни: До краја у Јунајтеду

Нападач Манчестер јунајтеда Вејн Руни изјавио је да жели да остане у клубу до краја играчке каријере.

Енглески репрезентативац и нападач Манчестер јунајтеда Вејн Руни изразио је жељу да остане у овом клубу до краја каријере.


Руни ужива у освајању трофеја са "црвеним ђаволима" од како је пре пет година стигао из Евертона. Са Манчестером је освојио три титуле у Премијер лиги и Лигу шампиона, а како каже, сада "не може да замисли да игра за неки други клуб".

"Увек сам говорио да волим овај клуб, и све док ме желе, играћу овде", изјавио је Руни Дејли телеграфу.

"Не видим ниједан разлог да променим клуб. Овде имам све што ми је потребно. Породица је на пола сата одавде, навикао сам на живот у Манчестеру, и не желим да идем нигде, уколико ми другачије менаџер не каже", рекао је Руни.

Након  Роналдовог одласка много се очекује од Рунија у новој сезони, а 23-годишњак је постигао гол са беле тачке у претходном мечу против Арсенала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи