Самарасова трка са временом

Један од најбољих играча Селтика, Грк Јоргос Самарас, под знаком питања је за предстојећи меч са Јувентусом, јер се бори са повредом препона.

Селтик је у великим проблемима пре меч са "Старом дамом". Наиме, наступ једног од најбољих играча шкотског тима, Јоргос Самарас,врло је неизвесан, јер се Грк бори са повредом.

Самарас је повредио препоне у првенственом мечу против Килмарнока, па сада вредно ради уз медицински тим Селтика како би заиграо у мечу са Јувентусом.

"Надамо се да ћемо агресивном терапијом успети да санирамо Самарасову повреду и да ће заиграти против Јувентуса.Али, видећемо у току недеље како тече опоравак. Ово је огроман ударац за нас уколико не буде могао да игра, јер је један од наших најважнијих играча", рекао је менаџер Селтика Нил Ленон.

Још један играч је повредио исто препоне у истом мечу, Емилио Изагире. Ипак, стање Изагиреа је много боље па се његов наступ не доводи у питање.

Изостанак Самараса био би велики ударац за Селтик, јер је Грк постигао пет голова за тим из Глазгова у досадашњем делу Лиге шампиона.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи