Рођенданска жеља - скалп "Ђавола"

Меч између Реала и Манчестера на "Театру снова" биће посебан за једног човека. Главну улогу, у овој животној представи, играће Кристијано Роналдо, који се враћа на место где је направио име. Ипак, Португалац без милости према Јунајтеду, који му стоји на путу ка трофеју.

Кристијано Роналдо је пре два дана напунио 28 година, и у разговору за Марку рекао је да му је рођенданска жеља победа над Манчестером у Лиги шампиона.

"Верујем у победу. Реал је најбоља екипа на свету, али то морамо доказати на терену против Манчестера, који је врло чврст и незгодан противник", рекао је Роналдо, који је у "Краљевски клуб" стигао из Јунајтеда.

"Потајно смо прижељкивали окршај с Јунајтедом, а сада имамо прилику да покажемо да смо бољи тим", рекао је Роналдо, који је за "Ђаволе" са Олд Трафорда играо шест сезона.

За Јунајтед је одиграо 196 мечева, и постигао 84 гола, и захвалност за то што је данас један од два најбоља фудбалера на свету дугује једном човеку.

"Фергусон ме научио све о фудбалу. У Манчестер сам дошао са 18 година, и он ме је усмерио у каријери, и зато ми је једна од најважнијих особа у животу. Имамо сјајан однос, и баш се радујем повратку на Олд Трафорд", закључио је Португалац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи