Читај ми!

Имамо квалитет за Лигу шампиона

Нападач Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић рекао је да његов тим има квалитет да игра у Лиги шампиона, преносе француски медији.

ПСЖ је у првом колу А групе елитног фудбалског такмичења победио кијевски Динамо са 4:1, а питање победника решено је после првих 35 минута.

"Ово је била прва утакмица за овај тим, морамо да наставимо у истом ритму. Не може све да функционише префектно када у екипи имате толико нових играча, али евидентно је да играмо боље и са више самопоуздања ", рекао је Ибрахимовић.

Шведски репрезентативац је посебно похвалио атмосферу на Парку Принчева.

"Атмосфера је била фантастична. Ствари на терену су се одвијале добро по нас, трудили смо се да пружимо максимум и обрадујемо навијаче. Резултат од 4:1 не значи да смо играли са слабим противником", закључио је Ибрахимовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи