Читај ми!

Рекорд Златана Ибрахимовића

Златан Ибрахимовић ући ће у историју Лиге шампиона као први играч који је у елити наступао за чак шест тимова. Пари Сен Жермен у уторак игра меч против Динама из Кијева, када се очекује да рекорд буде и званично забележен.

Шведски фудбалски репрезентативац Златан Ибрахимовић још није успео да освоји трофеј у Лиги шампиона, али ући ће у историју као први играч који је променио шест клубова у елитном такмичењу.

Ибрахимовић је летос прешао из Милана у Пари Сен Жермен, а претходно је у Лиги шампиона наступао као члан Ајакса, Јувентуса, Интера и Барселоне.

До сада су рекордери са по пет клубова били Николас Анелка (Арсенал, Реал Мадрид, Ливерпул, Фенербахче, Челси), Фернандо Моријентес (Реал Мадрид, Монако, Ливерпул, Валенсија, Марсељ), Стефан Далма (Бордо, Интер, Ланс, Пари Сен Жермен, Марсељ), Емерсон (Леверкузен, Рома, Јувентус, Реал Мадрид, Милан) и Ернан Креспо (Парма, Лацио, Интер, Челси, Милан).

Само су Моријентес (три пута) и Анелка освајали трофеј намењен најбољој фудбалској екипи у Европи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи