Вермезовић верује у "боље сутра"

Тренер Партизана верује како ће игра и резултат његовог тима бити много бољи у реваншу у Београду. Реванш меч између Партизана и АЕЛ-а игра се 8. августа у Београду.

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је након вечерашњег пораза од АЕЛ-а да је екипа у појединим тренуцима деловала уплашено, али да верује како ће игра и резултат бити много бољи у реваншу у Београду.

"Нисам задовољан ни резултатом, ни игром. Са превише респекта смо ушли у меч, то није био наш план. Не смемо себи да дозволимо луксуз да промашујемо шансе, пошто их у европским утакмицама мало има", казао је Вермезовић после меча и додао да је после једне грешке примљен "јефтин гол".

"Фудбал се састоји из добрих и лоших ствари, нећу да кривим Аксентијевића. Сад знамо са чиме се сусрећемо и мислим да ће бити много боље у реваншу", истакао је тренер првака Србије. Вермезовић је најавио да ће црно-бели напасти Кипране у реваншу пред својим навијачима.

"Резултат 1:0 је најбољи резултат у Европи, у овом случају за АЕЛ. Немамо избора, морамо да нападнемо Биће тежак задатак, али се не предајемо, све је могуће у фудбалу. Чињеница је да нисмо било довољно агресивни, постојала је нека кочница. То ћемо искоренити пре реванша, деловали смо уплашено на терену, али порадићемо на томе.", навео је он.

Тренер Партизана је казао и да је екипа свесно препустила лопту противничкој екипи.

"Свесно смо пустили њихове централне одбрамбене играче да воде игру, то је био план. Упркос томе, створили смо пар прилика. Није проблем била њихова, него наша партија, нисмо успоставили нашу пас игру", закључио је Вермезовић.

Реванш меч између Партизана и АЕЛ-а игра се 8. августа у Београду.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи