Читај ми!

Тумбаковић: Партизан благи фаворит

Црно-бели фудбалери одрадили тренинг на стадиону Анортозиса, где ће у среду одиграти први меч тречег кола квалификација за Лигу шампиона. Љубиша Тумбаковић очекује тежак меч, али смтра да су фудбалери Партизана благи фаворити у двомечу са АЕЛ-ом.

Фудбалери Партизана одрадили су данас тренинг на стадиону у Ларнаки, где их у среду увече очекује први од два дуела са кипарским АЕЛ-ом, који би могао да одлучи и европску судбину црно-белих ове сезоне.

"Сви подаци до којих смо дошли говоре да ће бити чврста и дисциплинована утакмица. АЕЛ је екипа која је прошле сезоне примила мало голова, али су их мало и постизали", рекао је новинарима у Ларнаки спортски директор Партизана Љубиша Тумбаковић.

Шампиона Србије сутра очекује први дуел са АЕЛ-ом у трећем колу квалификација за Лигу шампиона.

Црно-бели су тренирали и играће на стадиону Анортозиса, који за разлику од АЕЛ-овог објекта у Лимасолу, испуњава критеријуме Европске фудбалске уније (УЕФА).

Стадион је капацитета нешто више од 10.000 места, а очекује са да сутра од 19:45 сати по нашем времену буде потпуно испуњен.

"Тренер Вермезовић је добро спремио екипу, очекујем занимљиву и тешку утакмицу. Не би требало заборавити да је ово само прво полувреме и да се друго игра следеће недеље у Буограду", навео је Тумбаковић.

Црно-бели су у другом колу квалификација за Лигу шампиона избацили малтешку Валету, док је АЕЛ био бољи од Линфилда из Северне Ирске.

"Нема сумње да ће против Кипрана бити много теже него у прошлој рунди са Малтежанима. АЕЛ има чак 18 странаца који су регистровани за европска такмичења", подсетио је Тумбаковић.

Спортски директор црно-белих додао је да је оптимиста када је у питању резултат сутрашњег дуела на рајском острву.

"Верујем да ће одлучити боља концентрација и индивидуални талентат. Сигуран сам да неко од наших играча може сутра да се издигне и донесе превагу. По природи сам оптимиста и мислим да је Партизан благи фаворит", закључио је Тумбаковић.

Црно-беле је по доласку у Ларнаку посетио и амбасадор Србије на Кипру Срђан Ђурица, који ће сутра присуствовати утакмици.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи