Читај ми!

Вермезовић: Играли смо колико је потребно

Играли смо таман колико је било потребно, додали смо гас у другом полувремену. Морамо да будемо задовољни, рекао је тренер Партизана Владимир Вермезовић после победе његове екипе над Валетом од 3:1 у квалификацијама за Лигу шампиона.

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је да је задовољан што је екипа у реваншу са Валетом (3:1) одрадила посао управо онако како је желео, што се поготово видело у другом полувремену.

"Играли смо таман колико је било потребно, додали смо гас у другом полувремену. Морамо да будемо задовољни. Ово су утакмице које ломе сезону, следећа ће бити много лакша са психолошке стране, јер смо растерећени. Одиграћемо две добре утакмице. За тако нешто су потребна два противника", рекао је Вермезовић после меча.

Он је навео и да су временски услови, односно киша, добро дошли актерима меча јер није било тако вруће.

"После три месеца доживели смо и то да падне киша. Хвала навијачима на подршци, жао ми што су морали да кисну".

Вермезовић је додао и да је срећан што је поново водио екипу у Хумској.

"Лепо сам се осећао, вратио сам се кући. Овде сам од 1977. године са краткотрајним одласцима. Ја овде припадам, фактички никада нисам ни одлазио", рекао је стручњак "црно-белих".

Тренер Партизана навео је да су младом везисти Николи Нинковићу потребна утакмице, јер је због обавеза са репрезентацијом пропустио најважнији део припрема.

"Немам проблема да пустим у ватру младе играче. Онај ко зна, може да игра против слабих и јаких", навео је он.

Вермезовић је казао и да га радује што је синоћ играло чак девет играча из Партизанове фудбалске школе.

Тренер Валете Марк Милер изјавио је да је задовољан игром, упркос поразу.

"Знали смо да ће бити тешко, Партизан је јака екипа, поготово када игра код куће. Нисмо дошли да се бранимо, покушали да играмо и да нападамо. Када играте тако, будете и кажњени. Срећан сам што су моји момци тако одиграли", истакао је он.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи