Аршавин: Потребна су нам појачања

До краја прелазног рока Арсенал мора довести још појачања да би могао да се носи са великим европским клубовима, сматра Андреј Аршавин.

Руски репрезентативац Андреј Аршавин напомиње да Арсенал треба додатно да се појача до краја прелазног рока, како би могао да се такмичи са водећим европским тимовима.

Менаџер Арсен Венгер верује да овај веома млад тим Арсенала може да прекине "пост" од четири године без трофеја, док Аршавин истиче да су тиму, упркос одличним партијама на почетку сезоне, ипак потребна појачања.

"Морамо још некога довести, то је моје мишљење. Потребни су нам првокласни играчи, који ће допринети бољим играма, без обзира на њихове године", рекао је Аршавин. 

На старту нове сезоне, Арсенал је победио Евертон 6:1, затим Портсмут 4:1, и у квалификацијама за Лигу шампиона Селтик са 2:0.

"Не сме Евертон да нам буде мерило. Морамо се мерити са најбољима као што су Челзи, Манчестер јунајтед, Реал и Барселона", објаснио је Аршавин.

Арсенал је ове године довео само Томаса Вермалена из Ајакса, док су клуб напустили стандардни првотимци Коло Туре и Емануел Адебајор.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи