И Малуда ван строја

Флоран Малуда је последњи у дугом низу фудбалера на које тренер Челсије Роберто ди Матео неће моћи да рачуна за утакмицу финала Лиге шампиона против Бајерна. Малуда на мечу против Блекбурна повредио бутни мишић и мале су шансе да се опорави за меч против Бајерна.

Кејхил, Луиз, Тери, Ивановић, Рамирес, Меирелеш, овом списку фудбалера који, што због повреда што због суспензија, неће моћи да наступе за Челси у финалу Лиге шампиона, придружио се и Флоран Малуда.

Француз је повредио бутни мишић у недељу на мечу против Блекбурна и на полувремену је морао да напусти игру. Мале су шансе да Малуда буде на располагању Роберту ди Матеу за финале Лиге шампиона против Бајерна које је на програму у суботу.

„Стварно не знам шта да кажем. Надам се да ће лекарски тим успети да опорави неке од повређених фудбалера и да ћемо имати довољно играча на располагању пред финале", рекао је тренер Челсија Роберто ди Матео.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи