Балак: Бајерн је фаворит

Михаел Балак изјавио је како је у предстојећем финалу Лиге шампиона Бајерн у предности у односу на лондонски Челси. Такође, некадашњи фудбалер оба учесника великог финала истакао је да једино Барселона може да победи у финалу које се игра на гостујућем терену.

Некадашњи фудбалер Бајерна из Минхена Михаел Балак сматра да је једино Барселона екипа која би могла да победи Баварце на Алианц арени у финалу Лиге шампиона. Самим тим, Немац сматра да такође његов бивши клуб, лондонски Челси, нема превише шансе у финалу које је на програму 19. маја.

Искусни фудбалер је био члан „баксузне" генерације Бајера из Леверкузена која је постала вицешампион Европе 2002. године, да би затим био неуспешан у још једном финалу када је са „плавцима", након извођења једанаестераца, положио оружје пред Манчестер јунајтедом у Москви.

„Уверен сам да једино барселона може да игра финале на гостујућем терену, и да победи", изјавио је Балак за немачки Bild.

Балак се затим осврнуо на предстојеће финале, и на шансе обе екипе, њему јако познате.

"Бајерн је фаворит без сумње. Велика је предност играти код куће у финалу овако значајног такмичења, где емоције заиста играју велику улогу. Стога, предност те врсте је нешто што Челси никако не може да компензује", истакао је Балак.

С друге стране, Балак није желео да се прецизније изрази око тога за кога ће заправо навијати у великом финалу.

"Играо сам за оба тима четири године, и у једном и у другом клубу ми је било сјајно. Стога, држим палчеве обема екипама, па шта буде", завршио је Балак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи