Читај ми!

Тери може да подигне трофеј

Иако неће играти финале, уколико његов тим освоји Лигу шампиона, Тери ће моћи да подигне трофеј. Европска фудбалска унија саопштила је да ће суспендовани капитен Челсија Џон Тери, уколико његов клуб тријумфује у финалу против Бајерна, моћи да подигне пехар.

Тери неће моћи да буде на клупи "плаваца" током меча, али ће се саиграчима прикључити у свлачионици и након меча са њима изаћи на доделу трофеја.

"Терију ће бити дозвољено да подигне трофеј, у случају победе, и узме медаљу", каже се у саопштењу Уефе.

Челси ће 19. маја у Минхену играти без Терија, који је искључен након што је ударио Санчеса у реванш мечу полуфинала против Барселоне, док ће због жутих картона изостати Ивановић, Меирелеш и Рамирес.

И Бајерн ће наступити без тројице "пожутелих" - Алабе, Густава и Бадштубера.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи