Читај ми!

Заслужено смо у финалу

Пресрећан сам. Ово је велико достигнуће за играче и клуб. Нисмо показали страх на терену и заслужено смо дошли до финала, рекао је играч Бајерна Франк Рибери после победе над Реалом у полуфиналу Лиге шампиона.

Фудбалер Бајерна из Минхена Френк Рибери после победе његовог тима у полуфиналном дуелу Лиге шампиона у среду против Реала сматра да је тријумф баварца заслужен храбром игром, преносе данас светски медији.

"Пресрећан сам. Ово је велико достигнуће за играче и клуб. Нисмо показали страх на терену и заслужено смо дошли до финала", рекао је Рибери.

Он је био у саставу Бавараца и пре две године када је та екипа играла у финалу против миланског Интера, али није био на терену због суспензије.

"Ово ће ми бити прво финале у каријери, пошто сам пропустио утакмицу са Интером пре две године због суспензије. Врло сам срећан и узбуђен", рекао је француски репрезентативац.

Бајерн је у среду увече у Мадриду обезбедио наступ у финалу, пошто је после пенала био бољи од Реала. Баварци су тријумфовали недељу дана раније на свом терену са 2:1 да би Реал истим резултатом био бољи на Сантјаго Бернабеу, па су се после продужетака шутирали пенали.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи