Специјални рат пред реванш

Алијанц арена у бојама Барселоне, Мурињове поруке подршке Челсију, мали психолошки рат четири полуфиналиста Лиге шампиона увелико траје. Сви уверени да ће се наћи у фиалу елитног такмичења, које је на програму 19. маја у Минхену.

Иако је остало још неколико сати до првог реванша Лиге шампина између Барселоне и Челсија, и више од једног дана до другог реванша између Реала и Бајерна, рат између ова четири клуба је већ почео.

Пехар Лиге шампиона већ је стигао у Минхен, где ће се играти финале елитног такмичења, а Баварци изгледа већ знају са киме ће се састати у тој утакмици.

Тако је данас Алијанц арена осванула у бојама Барселоне, јасно стављајући до знања да Челси нема шта да тражи у реваншу против Каталонаца, који је на програму вечерас. Не треба помињати да нико у Минхену не доводи у питање пласман Бајерна у финале елитног такмичења.

За то време фудбалери Челсија проверавају траву Камп Ноа, и навикавају се на терен и окружење. Прави осећај ће имати тек када у 20.40 истрче на терен пред више од 90.000 навијача.

Иако се налазе у (за овај меч) негостољубувој Каталонији, "плавци" могу да рачунају на подршку из Мадрида. Ако Баварци мисле да ће на Алијанц арени у финалу играти Бајерн и Барселона, Жозе Мурињо је уверен да ће се у финалу наћи његови "галактикоси" и Челси.

Посебни је поручио играчима бившег клуба да их чека 19. маја на финалу у Минхену.

"Можете да успете, баш као што смо и ми (Реал Мадрид) успели у суботу. Видимо се у Минхену", поручио је Мурињо Чеху, Колу, Лампарду и Дрогби.

Све ове игре пред почетак утакмица падају у воду оног тренутка када четири најбоља тима Европе изађу на терен. Тада остаје само рат на терену и борба за велико финале.

 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи