Дрогба, устани!

"Прагматични Дрогба", тако су игру репрезентативца Обале Слоноваче описали меидји на Острву, осврћући се на погодак који је постигао против Барселоне, али и на време које је провео на трави, правећи гримасе и ваљајући се. Његове колеге, међутим, имају потпуно другачије виђење Дрогбиног учинка на ово сусрету.

Челси јесте победио Барселону у Лиги шампиона користећи једину тактику која има икаквог ефекта против моћних Каталонаца, сада је то свима и званично јасно.

Дидије Дрогба постигао је победоносни погодак, и при том се сам, као најистуренији играч, носио са неким од најбољих играча планете. Али и поред тога, многима, посебно у Енглеској, засметало је театрално понашање репрезентативца Обале Слоноваче, који је заиста непропорционално велики део времена провео на трави, без неког очигледног разлога.

Један од оних који су били најгласнији у критикама био је Вејн Руни, који је путам Твитера јасно рекао шта мисли о начину на који Дрогба успорава нападе Барселоне.

„Дрогба, јеси добар играч али молим те устани са земље", поручио је Руни.

Као одговор стигао је и твит легендарног нападача Ливерпула Робија Фаулера.

„Да ли Дрогба има праву обућу... Чини се да се много клиза".

Стигли су коментари и из Холандије, и то од дефанзивца Грегорија ван дер Вила.

„Хаха, Дрогба је тако смешан, све време је на земљи."

Све ово није могло да прође без некада бескомпромисног Робија Севиџа, који је прво изразио неверицу понашањем Дрогбе, да би га затим ипак похвалио, алудирајући на погодак Дрогбе у заоставном времену првог полувремена.

„Дрогба, да ли видиш шта се дешава када останеш на ногама", написао је Севиџ. алудирајући на погодак Дрогбе у заоставном времену првог полувремена.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи