Читај ми!

Ибра: Сад знам како је "Посебном"

Милан је најавио жалбу на суђење на мечу против Барселоне. Италијански тим огорчен због досуђеног пенала из којег је Барселона постигла други погодак у победи од 3:1. Ибрахимовић каже да коначно схвата како се осећа Жозе Мурињо. "Сад разумем Муриња. Човек је потпуно у праву када каже да Барселона има протекцију", сматра популарни Ибракадабра.

Барселона је била надмоћна на мечу против Милана у реваншу четвртфинала Лиге шампоиона, али сенку на победу од 3:1 бацило је суђење Холанђанина Бјорна Куипреса који је досудио два пенала за Каталонце.

Док око прве досуђене најстроже казне није било дилема, други пенал који је Неста скривио над Бускетсом је, најблаже речено, сумњив.

Огорчени "росо-нери" најавили су жалбу на дељење правде Куипреса. Међутим, најдаље је отишао Златаб Ибрахимовић који је рекао да му је коначно јасно како је Мурињу после сусрета са Барселоном.

„Сад разумем Муриња! Човек је потпуно у праву када каже да Барселона има протекцију. Не разумем одлуку судије код другог пенала. То је један од уобичајених дуела приликом извођења корнера. Барселони не треба помоћ судија, довољно им је то што су најбољи на свету, па нека докажу и на терену. Ако је судио онакав пенал, онда је морао да санкционише и старт Маскерана на мени. Међутим, то судија није учинио и заиста не знам чему ово води", каже популарни Ибракадабра.

На ове прозивке нападача Милана који је некада играо за Барсу одговорио је тренер Каталонаца Пеп Гвардиола који је рекао да му је драго што су Ибра и Мурињо постали пријатељи.

"Када вас вуку за дрес, онда је то прекршај, а ако се то дешава у казненом простору, онда је пенал. То се учи још у млађим категоријама и не видим ништа спорно. Нама нису свирана два чиста пенала у Милану, па смо ћутали. Чуди ме да тада нико из противничке екипе није имао замерки на суђење. Видим да је господин Ибрахимовић сада пријатељ са Мурињом. Лепо, немам ништа против. Међутим, он би требало много више да говори на терену, него после утакмице", навео је тренер Каталонаца.

Број коментара 39

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи