Читај ми!

Ибра: Барса није само Меси

Златан Ибрахимовић сматра да његов тим у среду игра против најбољег тима на свету. "Није само Меси оно што екипу Барселоне чини великим. Исто тако, нисам само ја важан у Милану", истакао најбољи стрелац "росо-нера" у овој сезони.

Нападач Милана Златан Ибрахимовић рекао је данас да није само Лионел Меси адут Барселоне у Лиги шампиона и додао да је шпански тим најбољи на свету.

"Није само Меси оно што екипу Барселоне чини великим. Исто тако, нисам само ја важан у Милану. Верујем да је Барселона у овом тренутку најбољи клуб на свету. Немамо шта да изгубимо, притисак је на њима", казао је Ибрахимовић италијанским медијима.

Ибрахимовић ове сезоне има сјајну форму и постигао је 28 голова на 36 утакмица за "росо-нере".

"Стварно ми иде одлично ове сезоне, желим да наставим у истом ритму. Знам да нас у среду очекује веома тежак меч против Барселоне", додао је шведски интернационалац, који је у сезони 2009/2010. играо за каталонски клуб.

Прва утакмица четвртфинала Лиге шампиона Милан - Барселона игра се у среду на Сан Сиру.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи