Читај ми!

Рибери: Не плашимо се никога

Фудбалер немачког Бајерна из Минхена Франк Рибери рекао је да се његова екипа не плаши евентуалног сусрета са Реал Мадридом у полуфиналу Лиге шампиона или са Барселоном, у финалу.

"Неће бити проблем ако се у наставку суочимо са Реалом или Барселоном. Не плашимо се, ми смо Бајерн. Не кријемо се ни од кога", рекао је Рибери немачким медијима.

"Неће бити лако, не постоји лак жреб. У Марсеју је фантастична атмосфера. Људи живе за фудбал и 60.000 навијача ће бити против нас. Ипак, добили смо пристојан жреб, раније сам истакао да би било лакше да избегнемо Барселону или Реал и због тога сам задовољан", казао је француски репрезентативац.

Рибери је 2007. године за нешто више од 25 милиона евра прешао у Бајерн управо из Олимпика. "Марсеј је опасан. Елиминисали су Интер и два пута победили Борусију из Дортмунда у групној фази такмичења. Имамо малу предност јер први меч играмо код куће", рекао је Рибери.

Француз је истакао да је задовољан јер се екипа извукла из лоше форме. "Имали смо тешку фазу, али сада добро радимо у нападу и то помаже колегама у одбрани. Плус се Арјен Робен вратио у фантастичну форму", закључио је Рибери.

Бајерн у првом мечу четвртфинала гостује Олимпику 28. марта, док се реванш игра у Минхену 3. априла.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи