Читај ми!

Хвалоспеви за Ивановића

Навијачи Челсија и даље славе Банета Ивановића чијим је голом лондонски тим елиминисао Наполи и дошао у четвртфинале Лиге шампиона. "Бане је одиграо фантастичну утакмицу, био симбол начина на који је играо читав тим", каже Ивановићев саиграч Френк Лампард.

Гол Банета Ивановића у 105. минуту за коначних 4:1 епског меча између Челсија и Наполија одвео је лондонски клуб у четвртфинале Лиге шампиона. Изузетан тимски напор који је крунисан поготком српског дефанзивца главна је тема свих спортских медија.

Цела екипа добија похвале за изузетну игру, а навијачи већ сада овај меч као један од најбољих у историји клуба. Френк Лампард није крио речи хвале за Ивановића за кога каже да је играо као да је центарфор.

"Бане је одиграо фантастичну утакмицу, био је симбол начина на који је играо читав тим. Да нисмо испољили такмичарски дух и велику жељу да останемо у Лиги шампиона, не бисмо урадили ништа", рекао је Лампард.

Сам Ивановић истиче да није важно ко даје голове док год екипа побеђује.

"Заиста није битно ко и како даје голове. Важно је да смо срећни што смо победили и што смо још корак ближи циљу. Знали смо да заостајемо и знали смо шта морамо да урадимо. Веровали смо у успех. Велики момци знају како се играју овакве утакмице – само тимски. Сада морамо да останемо на овом нивоу и да сачекамо противника, јер не можемо да их бирамо. Најважније је да смо у четвртфиналу", сматра Ивановић.

Изгледа да је овај тријумф препородио екипу која је пре само десет дана била на рубу амбиса. Још није јасно да ли је Челсију требало само да оде Андре Виљаш Боаш да би заиграли како знају, али чињеница је да под вођством Ди Матеа „плавци" ређају победе.

После Тог тријумфа Џон Тери сматра да не постоји више екипа коју Челси не може да савлада, док је тренер Реала Жозе Мурињо пожелео да у финалу игра управо против лондонског клуба.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи