Читај ми!

Лига шампиона приоритет

Бастијан Швајнштајгер изјавио да је Лига шампиона приоритет у односну на национални шампионат. Бајерн ове године има велике амбиције у елити, пошто се финални меч игра управо у Минхену.

Фудбалер Бајерн Минхена Бастијан Швајнштајгер рекао је данас да Лига шампиона ове сезоне за његов клуб има приоритет у односу на првенство Немачке.

 

"У години када у Минхену имате финале Лиге шампиона природно је да циљате да се нађете тамо, тако да то такмичење свакако има приоритет у односу на Бундеслигу", рекао је Швајнштајгер.

Капитен Бавараца се готово потпуно опоравио од лома кључне кости, а његова екипа је у Бундеслиги прва која је почела да тренира после божићних и новогодишњих празника.

Бајерн се налази на припремама у Катару, а 10. јануара игра пријатељски меч против Индије у Њу Делхију.

Клуб из Минхена такмичење у Бундеслиги наставља 20. јануара против Борусије из Менхенгладбаха, а у Лиги шампиона игра против Базела у осмини финала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи