Читај ми!

Ранијеријев мотив, освета Дешану

Жреб Интеру доделио Марсељ. Французи тежак ривал, а једини који се обрадовао је Ранијери. Тренер Интера из Милана Клаудио Ранијери рекао је после жреба за осмину финала Лиге шампиона да жели да се освети тренеру Олимпика из Марсеља Дидијеу Дешану.

Иако су 2004. године водили друге екипе, Ранијери жели освету за елиминацију у полуфиналу, када је он водио Челси, а Дешан Монако. Италијан је свестан да његову екипу очекује велика борба и узда се у физичку и менталну спремност играча Интера.

"Биће велика утакмица између Интера и Марсеља, а посебно ће бити занимљив  Дешанов и мој сукоби. Желим да му се осветим за пораз 2004. године када ме је у полуфиналу избацио са Монаком, док сам ја тренирао Челси", рекао је Ранијери.

Италијан је истакао да је најбитније да његови играчи у дуел са Олимпиком уђу "физички и ментално спремни".

"После осмине финала ћу рећи да ли сам срећан због жреба. Најважније је да у дуел уђемо физички и ментално спремни, јер у пуној снази можемо свакога да победимо", казао је Ранијери.

Први меч осмине финала играће се у Француској, а реванш на стадиону Ђузепе Меаца у Милану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи