Читај ми!

Наша шанса – Барсин лош дан

На жребању у Ниону најгоре је прошао тим из Леверкузена. Спортски директор Бајер Леверкузена Руди Фелер казао је сви у том немачком клубу морају да се надају да ће њихов противник у осмини финала Лиге шампиона Барселона "имати лош дан".

Свесни Барсине снаге , којој препуштају улогу апсолутног фафорита, наизглед са спуштеним гардом приступају овом мечу. Да ли су ово само прве реакције или унапред смишљена тактика. Једно је сигурно, тим из Леверкузена сигурно не размишла о предаји. Најављују да ће напасти, па шта буде.

"Барселона је најбољи тим на свету и природно је да, као бранилац титуле, елиминише аутсајдера. Даћемо све од себе, нећемо се крити. Играћемо офанзивно, нећемо правити бункер. Сви морамо да се надамо да ће Барса имати лош дан. Немамо шта да изгубимо, притисак је минималан", казао је Фелер.

Директор Барселоне Амадор Бернабео казао је да је једино битно његовој екипи што неће играти у Русији.

"За нас најважније је да не играмо у Русији, због разлике у температури, а посебно дистанце између Шпаније и Русије", казао је Бернабеу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи