Читај ми!

Страх од Руске зиме

У Реалу се прибојавају лоших временских услова у главном граду Русије. Функционер Реал Мадрида Емилио Бутрагењо рекао је да ће његовом тиму бити тешко, јер ће временски услови у Москви, у време играња прве утакмице осмине финала против ЦСКА, бити тешки.

Реалу предстоји тешко гостовање у Москви, поред чврсте екипе ЦСКА, очекује их још један проблем - лоше време, које ће свакако бити савезник домаћина да дође до што бољег резултата пред реванш у Мадриду.

 "ЦСКА је опасан тим, то су показали елиминацијом Лила који је шампион Француске, а и победио је Интер. Фудбал је непредвидива игра. Овај тим има добре играче, младе и брзе. У принципу, ми морамо бити опрезни јер прву утакмицу играмо у Москви, у фебруару, када ће временски услови бити тешки", казао је Бутрагењо.

Бутрагењо је додао да Реал "има добар тим" и да играчи играју "веома добро ове сезоне".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи