Читај ми!

Лазић: Немамо времена за неки очај

Нови шеф сручног тима кошаркаша Партизана Миливоје Лазић честитао је Игокеи на победи у Лакташима и констатовао да се поново показала слабост екипе црно-белих у кључним моментима меча.

Кошаркаши Партизана претрпели су нови пораз у АБА лиги од Игокее са 90:84, после продужетка, у петом колу такмичења, а Миливоје Лазић, који је водио тим уместо смењеног Владе Шћепановића, честитао је супарницима после меча.

„Све честитке Игокеи на игри и на победи. За ово кратко време током којег се десила ова промена, пробали смо да успоставимо контролу у неким принципима који су постављени у претходних неколико месеци. Међутим, поново се показала слабост у последњих неколико минута, нарочито где на преузимање и атипичну чвршћу одбрану нисмо одреаговали како треба", изјавио је Миливоје Лазић.

После краће анализе меча тренер црно-белих је констатовао да се тим мора што пре окренути наредним утакмицама. 

"Већи део утакмице нисмо имали среће, с обзиром да је било доста неких непредвиђених околности попут фаулова у нападу, неспортских и доста промашених зицера, уз квалитетну одбрану. Игокеа је јако квалитетно шутирала и убацила неке тешке шутеве преко руке уз звук сирене. Доста лопти су покупили и били јако борбени. Ми смо у одређеном моменту томе парирали, али су нас после тога прескочили. Немамо пуно времена за неки очај. Чека нас наредна утакмица и у што краћем року морамо да се саберемо и припремимо. Имаћемо више времена да радимо и да се добро припремимо за Хувентуд", рекао је некадашњи тренер Црвене звезде.

У наредном мечу, већ у среду, кошаркаши Партизана биће домаћини Хувентуду у Еврокупу.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи