Читај ми!

Мијовић: Партизан је велики противник, чека нас тежак посао

Тренер кошаркаша Будућности Петар Мијовић, пред дерби другог кола АБА лиге против Партизана, изјавио је да их у Београду очекује велика и тешка утакмица. Меч између кошаркаша Партизана и Будућности игра се у суботу у Хали спортова "Ранко Жеравица" од 20 сати и без присуства публике.

Црно-бели су изгубили од Борца у првом колу регионалног шампионата, док је Будућност савладала екипу Сплита, а оба тим сутрашњи сусрет дочекују после победа у Еврокупу.

"Велика утакмица и велики противник испред нас, то је сигурно. Томе доприносимо и ми нашим квалитетом и остварањем сезоне. Треба очекивати један спектакл, нажалост без присуства публике. Партизан је један од најбољих тимова у лиги, задржали су костур екипе из прошле сезоне, који су надоградили у физичком смислу. Чека нас тежак посао. Очекујем да на њихову чврстину одговоримо, да њихову физичку доминацију на одређеним позицијама сведемо на минимум", рекао је Мијовић за клупски сајт.

Кошаркаш Вили Рид рекао је да екипа зна како треба да игра ако жели да се из Београда врати са тријумфом.

"Партизан је јак тим, управо су победили у доброј утакмици и сигурно ће ући у меч са много енергије. Наш циљ је да такође уђемо са што више енергије, да се „закључамо" као екипа и ако то успемо да урадимо можемо се вратити са победом", рекао је Рид.

Меч између кошаркаша Партизана и Будућности игра се у суботу у Хали спортова "Ранко Жеравица" од 20 сати и без присуства публике.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи