Читај ми!

Лазић пред Басконију: Тешка и физички захтевна утакмица

Капитен кошаркаша Црвене звезде Брако Лазић, изјавио је да српску екипу у петак очекује тежак меч другог кола Евролиге против Басконије.

Екипа Саше Обрадовића у петак дочекује актуелног шампиона Шпаније, а меч се игра од 19 сати без присуства публике игра у хали "Александар Николић".

"Екипа Басконије је кренула веома добро, добили су у првој утакмици Евролиге. Актуелни су шампиони Шпаније и то такмичење су добро почели. Чека нас изузетно тешка и физички захтевна утакмица, с обзиром да играју агресивну, брзу и прецизну кошарку", рекао је капитен Звезде Бранко Лазић.

Дугогодишњи члан Звезде истиче да ће српском клубу недостајати подршка са трибина.

"Ми ћемо покушати, нажалост без наших навијача који би нам много значили у оваквом мечу, да наметнемо нашу игру, да покушамо да успоставимо наш ритам и из контри тражимо лакше поене", додао је Лазић.

Црвено-бели су у првом колу ЕЛ поражени од Фенербахчеа, у првом званичном мечу после шест и по месеци паузе.

"Била нам је то прва званична утакмица после заиста дуге паузе, доста играча је први пут играло Евролигу, што се приметило у неким деловима меча. Исхитреним потезима завршавали смо неке нападе и тражили нека решења. Тај меч може да нам послужи за наук. Верујем да ћемо све те грешке у следећој утакмици са Басконијом исправити. Неке грешке ће се понављати, што је и нормално. Радићемо на томе да смањујемо број тих грешака, да будемо бољи и подижемо форму и игру како време одмиче", рекао је Лазић

Звезда је на старту АБА Лиге уписала убедљиву победу против Цибоне у Загребу, што је убризгало самопоудање изабраницима Саше Обрадовића.

"Значи нам та победа, без обзира што нас сада чека Евролига. Одиграли смо од почетка јако и агресивно током читавог меча и то треба да нам буде модел како даље", закључио је Лазић.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи