Далас бољи од Денвера, уз јубиларни трипл-дабл Николе Јокића

Далас маверикси нанели су први пораз Денвер нагетсима у овој сезони. Екипа из Тексаса победила је у Колораду резултатом 109:106. Обе екипе су сада на скору од три победе и једног пораза.

Био је ово изједначен меч, са неколико смена вођства. Маверикси су дуел коначно преломили почетком последње деонице, у којој је, у уводних четири минута, Денвер постигао само четири поена.

Гледајући само последњу четвртину, Далас је за шест минута стигао до серије од 20:6.

Ово је, отприлике, био моменат буђења Нагетса, који су успели завршницу меча да учине неизвесном и веома узбудљивом.

Ипак, недовољно неизвесном...

Далас није имао претерано истакнутог појединца у својим редовима, али то је само зато што су чак деветорица кошаркаша постигла двоцифрен број поена. Макси Клебер и Рим Хардавеј постигли су по 14 поена, док је Лука Дончић стао на 12 поена, уз четири скока и пет асистенција.

Кристапс Порцингис је забележио дабл-дабл учинак, сачињен од десет поена и 14 скокова.

Бобан Марјановић није играо.

Никола Јокић је стигао до трипл-дабл учинка, са по десет асистенција, скокова и поена. Ово је други трипл-дабл за Јокића у сезони, укупно 30. у каријери.

Највише поена у екипи Денвера постигао је Пол Милсап (23, уз осам скокова).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи