Дурент: Волео бих да заиграм за Барселону, Евролига изгледа занимљиво

Један од најбољих стрелаца у историји НБА лиге Кевин Дурент изјавио је како би волео да послењду сезону у каријери одигра у Барселони и другој најјачој лиги на свету.

Од недавно нови члан Бруклина Кевин Дурент гостовао је код бившег саиграча Сержа Ибаке у емисији под називом "Колико си гладан".

Дурент, кога су годинама звали "змија" због његовог преласка из Оклахоме у Голден Стејт је између осталог пробао истоимену животињу, али и причао о европској кошарци.

"Заиста бих волео да последњу сезону одиграм у иностранству, у Барселони. Евролига је друго најбоље такмичење на свету, делује занимљиво. Не знам да ли ће се догодити, али би било добро да стекнем ново искуство", рекао је Дурент.

Каталонци тренутно имају најскупљи тим у Европи са буџетом од 41,5 милиона евра и заједно са ЦСКА из Москве држе челну позицију у Евролиги са скором 4-0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи