Звезда гостује у Истанбулу

Кошаркаши Црвене звезде од 18.30 часова гостују у Истанбулу код екипе Ефеса у мечу петог кола Евролиге. Ток сусрета пратите на нашем порталу.

Турска екипа је одличне партије из прошле сезоне пренела и у нову, па тако након четири меча у елитном европском такмичењу имају три победе и један пораз.

Црвена звезда са друге стране је уписала један тријумф у четири сусрета.

Биће то седми окршај две екипе, а скор је на страни Ефеса који је тријумфовао четири пута, док је Звезда славила у два наврата.

Тренер Црвено-белих истакао је да Звезда нема императив победе против Ефеса.

"Победа над Мегом дала нам је простора да дишемо, али са друге стране календар је немилосрдан и чека нас прва недеље у којој имамо дупли програм. Противник нам је прошлосезонски финалиста Евролиге, одлична екипа Ефеса. Свесни смо да немамо никакав императив, али ако желимо да поштујемо ово што смо урадили у недељу, требало би да не направимо корак уназад", рекао је Гавриловић за клупски сајт.

Шутер Били Берон као позитивну ствар види густ распоред и редом утакмице са Ефесом, Химкијем, Цибоном...

"Стигли смо до важне победе у АБА лиги, која нам значи, јер треба кренути од позитивног. Многи евролигашки тимови муче се у првенствима, али ово је тек почетак дуге сезоне и треба да учимо из претходног периода. Ово је почетак тешке недеље. Турски тим има дубину, квалитет, као уосталом и свака екипа у Евролиги. Мораћемо као тим и целина да одиграмо добру утакмицу. Све креће од одбране, ту морамо да одиграмо чврсто и агресивно, да будемо стрпљиви јер се утакмица игра 40 минута", закључио је Берон.

Меч петог кола Евролиге игра се од 18.30 часова у дворани "Синан Ердем". Ток меча пратите на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи