Добрић: Служи ме шут; Рочести: Амбиције чувамо за себе

Кошаркаши Црвене звезде Огњен Добрић и Тејлор Рочести истакли су да су одбрана и тимска игра били кључ у победи над Партизаном и да сада предстоји велика борба са Будућности за прво место пред плеј-оф АБА лиге.

"Остварили смо битну победу у борби за прво место. Играли смо јако и агресивно од почетка, то нам је дало резултат. Видело се колико одбрана или ситнице утичу на резултат, јесам дао тројке, али има и других ствари", рекао је Добрић после утакмице у дворани "Александар Николић".

Он није желео да превише прича о својој одличој партији са 18 поена и шест тројки из седам покушаја.

"Иде ме шут, надам се да ћу наставити у том ритму", поручио је Добрић.

Црвена звезда и Будућност деле прво место на табели на Јадрану са скором 15-3, али екипа из Подгорице има бољи међусобни скор због два тријумфа над браниоцем трофеја.

"Будућност има тежак распоред до краја (гостовања Цедевити и Партизану прим. аут), а ми морамо да победимо све. Чекаћемо њихов кик", каже Добрић.

Његов саиграч Тејлор Рочести нагласио је значај игре комплетног тима у слављу у другом овосезонском вечитом дербију.

"Ово је тимска победа, играли смо добро у одбрани и из тога постизали поене, Добрић је дао неколико тројки. Имамо високе амбиције, али чувамо их за себе. Настављамо да радимо", рекао је Рочести и избегао да прича о Будућности.

Црвена звезда пре следећег меча у АБА лиги против ФМП-а у Железнику гостује екипи Басконије у Евролиги у петак. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи