Читај ми!

Сјајан повратак Јокића, Теодосић паузирао

Српски интернационалац Никола Јокић вратио се на терен двоструким двоцифреним учинком у драматичној победи Денвера над Њу Орлеансом са 117:111. ЛА Клиперси без Милоша Теодосића поражени у Вашингтону са 100:91. Гостујућа Оклахома после чак три продужетка савладала Филаделфију са 117:111.

Иако је Њу Орлеанс повео од старта утакмице, Денвер је успео у финишу меча да сустигне разлику и избори продужетак.

У продужетку је Денвер успео да начини преокрет за коначних 117:111.

Никола Јокић је имао одличан повратак на терен уз двоструки двоцифрен учинак са 13 поена, 11 скокова и четири асистенције, за нешто више од 22 минута игре.

У његовом тиму најефикаснији су били Гари Харис са 21 и Трејл Лајлс и Вил Бартон са по 18 поена.

Још драматичнија завршница одиграна је у дуелу Филаделфије и Оклахоме који су гости после чак три продужетка добили са 119:117.

Гостујућа Оклахома је у финишу утакмице ушла са великом предношћу и када се учинило да ће сигурно однети победу, домаћини су успели да изборе нерешен резултат за први продужетак.

То је био само почетак драме, ни у додатних пет минута није добијен победник, већ се ушло у други а потом и у трећи продужетак. Кључне поене, на девет секунди пре краја постигао је Андре Роберсон и обезбедио победу гостујућој екипи.

Тим је предводио Расел Весбрук који је остварио 11. трипл-дабл у сезони, са 27 поена, 18 скокова и 15 асистенција.

Кармело Ентони и Пол Џорџ су га пратили са по 24 поена, Рејмонд Фелтон је са клупе убацио 14.

Код Филаделфије, најбољи је био Џоел Ембид са 34 поена, осам скокова, шест асистенција, а Дарио Шарић је имао учинак од 16 поена, осам скокова и четири асистенције.

ЛА Клиперси су поражени у Вашингтону са 100:91, а у њиховим редовима није било Милоша Теодосића који је морао да начини паузу после два одиграна меча по повратку на терен.

Чикаго је након очајног старта сезоне наставио серију добрих игара овога пута савладавши Милвоки у петој узастопној победи са 115:109.

Никола Миротић је поново био одличан са 22 поена и осам скокова, истакли су се и Боби Портис са 27 поена и 12 ухваћених лопти, те Робин Лопез са 18 и Крис Дан са 17 поена.

У пораженој екипи најефикаснији је био Јанис Адетокумбо са 29 поена и 16 скокова.

Мемфис је бољом игром у другом полувремену дошао до победе против Атланте са 96:94, а предводио га је Тајрек Еванс са 22 поена.

У дербију Тексаса, Хјустон је сигурном игром тријумфовао над Сан Антонијом са 124:109, предвођен Џејмсом Харденом и Крисом Полом, који су постигли по 28 поена.

Портланд је савладао Орландо са 95:88, а предводили су их Лилард са 21 и Си Џеј Мекалум са 20 поена, док је Јусуф Нуркић био солидан са девет поена, 11 скокова, три асистенције.

У пораженом тиму убедљиво најбољи био је Никола Вучевић који је забележио дабл-дабл од 26 поена и 14 скокова.

Српски центар Бобан Марјановић је поново преседео на клупи цео меч и победу Детроита над Индијаном од 104:98.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару