Кешељ: Знам шта ме чека у Звезди

Кошаркаш Црвене звезде Марко Кешељ каже да је добро упознат са тим шта га чека и да је срећан што је поново део тог клуба.

"Врло добро сам упознат са тим шта ме чека. Две године сам провео у Црвеној звезди и срећан сам што сам поново ту и што ћу бити део новог циклуса клуба", рекао је Кешељ после првог тренинга у новој сезони.

Кешељ се после седам година вратио у Звезду, за коју је наступао две сезоне.

Он је навео да од нових саиграча од раније зна Милка Бјелицу и Немању Дангубића, док се са осталима полако упознаје.

"Упознајемо се, председник и тренер су нам представили шта су наше обавезе. Само да сви будемо здрави и што спремније дочекамо почетак сезоне. Момци су млади, орни, спремни за рад, жељни су доказивања и ова два месеца која су пред нама ће бити динамична", казао је Кешељ.

Када је реч о његовом физичком стању, Кешељ је истакао да је "никад здравији и спремнији".

Појачање црвено-белих на позицији плејмејкера, Никола Радичевић мисли да је направио прави избор доласком у Звезду.

"Мислим да је Звезда најбољи избор када се све сабере и одузме. Игра Евролигу, јури трофеје и то је оно што би сваки кошаркаш изабрао. Мислим да је било време за нови корак. Поново сам код куће", рекао је Радичевић.

Доскорашњи кошаркаш шпанске Севиље, за коју је наступао пет година, навео је да тим Звезде није комплетан, али да мисли да ће екипа бити добра.

Радичевић још није разговарао са новим тренером Душаном Алимпијевић о улози коју ће имати у тиму.

"Улога ће зависити од тога како се покажем на тренизима и утакмицама. Ту сам да напорно радим и добијем улогу коју заслужујем", казао је Радичевић.

Звезда ће у хали "Александар Николић" имати укупно два тренинга, после чега ће се преселити у Железник.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи