Читај ми!

Џенкинс: Армани је бољи него што показују резултати

Кошаркаш Црвене звезде Чарлс Џенкинс оценио је да је екипа Арманија много боља него што показују резултати, али да његов тим жели да одигра добро у предстојећој утакмици у Милану пошто је сваки меч важан за пласман у наредну фазу.

"Екипа Арманија је много боља него што то резултат говори, многе утакмице су изгубили у тесним завршницама, а код куће играју одлично у последње време. Победили су многе добре тимове у Милану, победили су Олимпијакос, не тако давно Дарушафаку. Имају много индивидуалног талента и квалитета, поштујемо их, али желимо да одиграмо добру утакмицу, јер смо у фази такмичења када је сваки меч важан", рекао је Џенкинс за клупски сајт.

Кошаркаши Звезде вечерас путују у Милано, где ће у четвртак, од 20.45, играти против Арманија, утакмицу 26. кола Евролиге. Звезда је тренутно на седмом месту на табели скором од 14 победа и 11 пораза, док је Армани последњи са седам победа и 18 пораза. У плеј-оф пласираће се првих осам екипа.

Утакмицу ће пропустити Стефан Јовић, који поново има проблема с повредом леђа и неће бити на располагању тренеру Дејану Радоњићу у наредним данима. Тренер Звезде Дејан Радоњић рекао је да екипа иде у Милано да одигра добру утакмицу.

"Свесни смо чињенице да Армани и ми имамо своје проблеме као што је изостанак одређених играча и да нас чека тежак меч у коме морамо превазићи околности, морамо да извучемо максимум и парирамо екипи Арманија, која код куће игра веома добро. У мечевима које су одиграли на свом терену у последњих неколико недеља, побеђивали су Олимпијакос, Дарушафаку, а изгубили су од Барселоне са малом разликом", рекао је Радоњић.

"Показали су, без обзира на то што нису у борби за плеј-оф, да сви тимови у Евролиги дају све од себе против свих и желе да се покажу на најквалитетнији начин. Очекујем управо такав Армани и мораћемо да одиграмо веома добро како бисмо парирали тиму коју има велико искуство и изванредне индивидуалце", навео је тренер Црвене звезде. Кошаркаши Звезде тренирали су данас у дворани "Александар Николић", једини тренинг у Милану обавиће на дан утакмице, а повратак у Београд заказан је за петак у вечерњим часовима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару