Чанак: Имали смо среће, али смо је заслужили

Помоћни тренер Партизана Ненад Чанак рекао је да су његови кошаркаши имали среће у победи над Зјелоном Гором у гостима, али је додао и да су је заслужили.

Партизан је у Пољску отпутовао без четворице играча и главног тренера Александра Џикића, који имају здравствене проблеме, али су успели да победе после продужетка 81:80.

"Играли смо тешку утакмицу, као и у Београду, а имали смо среће, као и у Београду. У недељу смо играли првенствени меч, дошли смо овде без четворице играча и првог тренера, али су момци реаговали како треба, борили су се 45 минута и на крају је фортуна била уз нас. Мислим да смо је заслужили", рекао је Чанак новинарима после меча.

Он је рекао да је меч решен три секунде пре краја.

"Кључни тренутак био је последњи кош Адина Врапца. Момци су играли како треба, поставили су се као када смо се борили за продужетак и дали смо кош", рекао је Чанак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи