Читај ми!

Кошаркаши Звезде поражени у Пиреју

Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Атини од Олимпијакоса са 65:73 (18:22, 16:23, 9:11, 22:17) у мечу 13. кола Евролиге. Црвено-бели сада имају скор од пет победа и осам пораза у елитном такмичењу.

Изабраници Дејана Радоњића нису могли да направе изненађење у Пиреју, упркос томе што у домаћем саставу због повреда нису играли Јоргос Принтезис и Данијел Хекет, Василис Спанулис је био ровит, али је Олимпијакос током целог меча контролисао резултат, пре свега због лошег шута Звезде за три поена (2/17).

Звезда је у првој четвртини водила само у почетку, али је Олимпијакос јако брзо повео и чувао је ту предност до краја утакмице. Београдски црвено-бели су у последња два и по минута имали седам поена минуса и напад, али га нису искористили.

Најефикаснији у Звезди био је Огњен Кузмић са 13 поена и 14 скокова, док је Стефан Јовић постигао 16 поена. Марко Гудурић додао је 12 поена. Њих тројица су једини имали двоцифрени учинак.

Најефикаснији у Олимпијакосу био је Мат Лоџски са 18 поена. Српски интернационалац Никола Милутинов завршио је утакмицу са 11 поена и седам скокова за атинске црвено-беле.

У наредном мечу Црвена звезда игра против мадридског Реала у четвртак од 19 сати у дворани Александар Николић.

Овако је протекао меч у Атини:

21.50 - Крај меча, победа Олимпијакоса 73:65.

21.25 - Завршена је и трећа четвртина, Олимпијакос и даље у вођству - 56:43.

20.49 - Полувреме у Пиреју, Олимпијакос води против Црвене звезде 43:34. Слабо шутерско вече црвено-белих, најефикаснији је Јовић са 6, Волтерс, Дангубић, Симоновић, Кузмић и Бјелица постигли су по 4 поена. Домаћу екипу предводе Мет Лоџески и Ерик Грин са по 9 поена.

20.22 - Крај прве четвртине коју је Олимпијакос добио 22:18.

20.00 - Почео меч у Дворани мира и пријатељства. Стартна петорка за црвено-беле: Јовић, Џенкинс, Дангубић, Митровић и Кузмић. За Олимпијакос: Спанулис, Аграванис, Милутинов, Папаниколау и Вангелис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи