Читај ми!

Милојевић жели добру игру и победу над Морнаром

Тренер кошаркаша Мега Лекса, Дејан Милојевић, рекао је да има проблема са повредама играча, али да се нада да ће његова екипа успети да одигра добро и победи Морнар у Лиги шампиона.

"Добро се познајемо са екипом Морнара, играли смо већ три неизвесна меча са њима. Имају квалитетан тим са неколико одличних Американаца. Имамо проблема са повредама што додатно отежава нашу ситуацију. Мораћемо мало времена што имамо између утакмица да искористимо како бисмо на тренингу покушали да исправимо грешке. Надам се да ћемо сутра успети да одиграмо добар меч и да после серије гостовања, дођемо до победе на нашем терену", рекао је Милојевић, наводи се на сајту Меге.

Милојевић неће моћи да рачуна на Марка Тејића због повреде руке, као ни на Костју Мушидија који је са репрезентацијом на јуниорском Европском првенству.

Нови играч Меге Никола Ребић моћи ће да помогне клубу крајем јануара.

Мега Лекс и Морнар су одиграли три утакмице у претходних неколико месеци. У припремном периоду на турниру у Чачку Мега је победила са 92:89, док је Морнар у Бару победио са 87:85 у трећем колу Лиге шампиона. Екипе су пре месец дана играле у Сремској Митровици у Јадранској лиги, а победила је Мега са 93:87.

Центар Мега Лекса Алфа Каба рекао је да верује да ће екипа уз подршку публике победити Морнар.

"У госте нам долази екипа Морнара са којом смо играли већ три пута и сваки пут смо играли тешке и неизвесне мечеве. У меч улазимо из серије гостовања и пријаће нам да поново играмо у Сремској Митровици. Позивам публику да нас подржи, верујем да ћемо заједно доћи до победе која би нам много значила", навео је Каба.

Кошаркаши Мега Лекса играју у среду од 18.30 на свом терену у Сремској Митровици против Морнара из Бара у оквиру 10. кола Групе Д у Лиги шампиона.

Обе екипе имају по две победе и седам пораза.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи