Емотивно вече у Сан Антонију, повучен дрес Тима Данкана

Сан Антонио спарси повукли су из употребе дрес са бројем 21 у част недавно пензионисаног Тима Данкана.

Веома емотивне говоре и речи хвале о Данкану упутили су тренер Грег Попович, као и доскорашњи саиграчи Тони Паркер и Ману Ђинобили.

Данкан је своју целу каријеру, читавих 19 година, провео играјући за Сан Антонио спарсе са којима је освојио пет титула првака НБА лиге.

Данкан је 15 пута био учесник ол стар меча, два пута је био освајач титуле најкориснијег играча регуларне сезоне а три пута за најкориснијег играча финала.

Данкан се тако придружио Џејмсу Сајласу, Џонију Муру, Џорџу Гервину, Шону Елиоту, Ејвери Џонсону, Дејвиду Робинсону и Брус Бовену у повученим дресовима франшизе каква је Сан Антонио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи