Калинић одличан у победи Фенера над Миланом

Кошаркаши Фенербахчеа на гостовању у Милану савладали су Емпорио Армани резултатом 79:70 у мечу 9. кола Евролиге. Одличну партију пружио је Никола Калинић, постигавши 13 поена, четири скока и две украдене лопте за 25 минута на терену.

Тим Жељка Обрадовића је боље отворио утакмицу и практично контролисао цело прво полувреме. У наставку утакмице, таман када се чинило да ће се видети лагани тријумф Фенера, Армани се пробудио преокренувши резултат у трећој деонци, коју су добили са 27:13.

Ипак, у четвртој четвртини Армани је поново изгубио игру у нападу, док су гости били довољно присебни да искористе празне минуте противника и у Истанбул однесу веома значајну победу.

Кошаркаши Макабија савладали су Олимпијакос са 80:73, забележивши трећу победу у низу.

Најефикаснији у победничком тиму био је сјајни Ди-Џеј Сили са 19 поена. Девин Смит је уписао дабл-дабл учинак од 10 поена и 10 скокова, док је Колтон Ајверсон постигао 14 поена. За "пирејце" су најефикасније играли Мет Лоџески са 15 поена и Василис Спанулис са поеном мање. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи