Радоњић: Играли смо лошу одбрану 40 минута

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић сматра да је његов тим све време слабо играо одбрану и да га је Ефес заслужено победио у Евролиги.

"Честитам Ефесу на одличној игри и на победи. Играли смо слабо у одбрани свих 40 минута. Имали смо много проблема у транзиционој одбрани и у скоку. Имали су много офанзивних скокова и на све то су добро шутирали. Резултат је у појединим тренуцима био добар, с обзиром на те елементе, а на крају је разлика можда и превелика. У сваком случају заслужена победа Ефеса и окрећемо се новим дуелима", рекао је Радоњић.

Звезда је изгубила 100:79, а у 35. минуту је била на пет поена заостатка.

"У 35. минуту имали смо напад и два отворена шута, па скок, могли смо и трећи напад, али утисак је да смо успели да се враћамо упркос свим околностима које су биле присутне у одбрани и да будемо у игри. Да смо искористили ту позицију, било би неизвесније. Они су успевали да у сваком тренутку одговоре у моментима када смо се враћали и на крају заслужено славили", рекао је Радоњић.

Бранко Лазић је казао да је тим од почетка лоше играо.

"Одиграли смо стварно лоше од почетка. Можда је прва четвртина била колико-толико добра. После смо им дозволили много офанзивних скокова, из тога су постизали много поена. Касније су се и растрчали и погађали из контре. Ми нисмо успели да то зауставимо и на крају је дошла велика разлика", рекао је Лазић.

Тај кошаркаш је имао два шута за три поена при заостатку његовог тима од пет поена, али је промашио оба.

"Мање-више за те тројке, већи проблем је што нисмо заграђивали, што су имали више офанзивних скокова. Да смо то одрадили како треба, не би те тројке долазиле у питање. Свака утакмица у Евролиги је велико искуство за наставак сезоне и утакмице које следе. Сигурно ћемо урадити анализу и наставити даље", рекао је Лазић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи