Џикић: Да наметнемо свој ритам против Шарлоа

Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је да његов тим мора да игра са истом енергијом као Шарлроа, без обзира што белгијски тим нема ниједну победу у прва четири кола Лиге шампиона.

"Шарлроа је екипа састављена од играча добрих физичких способности, који покушавају да играју доста брзо, имају много слободе у игри. То је опет екипа са великим бројем странаца, које предводе искусни Брендон Боуман и спољнак Дитрих Ричардсон. Морамо да играмо са истом енергијом као и они, да покушамо да наметнемо ритам који нама одговара. Надамо се што бољој посети", рекао је Џикић.

Капитен црно-белих Новица Величковић је у досадашњем току ФИБА Лиге шампиона пропустио два меча. Он је сада рекао да Партизану неће бити лако против белгијског тима.

"Они у екипи имају много Американаца, играју другачију кошарку, на какву ми са ових простора нисмо навикли. Ми не смемо никога да потценимо, нити да се опустимо против било кога. Важна утакмица је пред нама, играмо пред својом публиком којој желимо да пружимо једну добру утакмицу", рекао је Величковић.

Партизан у прва четири кола има три победе и један пораз. Утакмица се игра у уторак од 20.00 у хали "Александар Николић". Продаја карата почиње три сата пре почетка меча на благајни сале, по цени од 500 динара за трибине и 800 динара за партер.

Након утакмице Лиге шампиона, црно-бели путују у Задар где ће у суботу играти против истоимене екипе у Јадранској лиги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи