Тешки Звездин пут од 9.000 километара

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да очекује изузетно тежак меч у гостима против УНИКС-а у 6. колу Евролиге, како због далеког путовања тако и због квалитета противника.

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у Казањ и започели серију од три путовања у наредних седам дана, пошто ће "превалити" 9.000 километара и променити шест авиона због дуела са УНИКС-ом, Цибоном и Бамбергом.

"Очекује нас дуел против веома квалитетне екипе, која се додатно појачала доласцима Брауна и Џонсона. Одиграли су неколико добрих утакмица у Евролиги, које су губили у неизвесним завршницама, али колико вреде и могу показали су победом над Фенербахчеом у Истанбулу. Предводи их изванредни Ленгфорд, који игра у великој форми, али је и остатак тима изузетно квалитетан", рекао је Радоњић за сајт црвено-белих.

Он је подсетио да је УНИКС задржао костур тима из прошле сезоне, која је била веома успешна за њих.

"Поред свега, желимо да одиграмо са добром енергијом и без обзира на изузетно напоран пут, одиграмо добар меч у Казању", закључио је Радоњић.

Утакмица између УНИКС-а и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у Казању. Звезда уочи сутрашње утакмице заузима 11. место у Евролиги са две победе и три пораза, док је Уникс 14. са само једним тријумфом из пет мечева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи